E-MAILForsideGalleriOle LassenGæstebog


OLE LASSEN

Min kunstinteresse begyndte allerede i skoletiden, hvor en inspirerende lærer ydede sit til, at jeg fik gang i "maleriet".

Det startede i det små, med tegning med kul og blyant og udviklede sig over tid til akvarel og olie. I dag har jeg mest fornøjelse ved at male i olie eller acryl, da jeg synes farverne i billederne fremstår klarest og derfor giver det bedste resultat.

Op gennem 60'erne og 70'erne var de foretrukne motiver fra mine rejser rundt i Europa og Skandinavien og landskaberne gav inspirationen. I 1986 foreslog en god ven, at jeg skulle prøve at udstille mine malerier. Jeg fik kontakt til et daværende galleri i Fløng og min første udstilling blev en realitet. Jeg fik en god respons og det satte så gang i det videre forløb. Jeg har efterfølgende udstillet rundt om i landet i forskellige firmaer og institutioner og har haft stor fornøjelse og glæde ved at få min kunst ud til bedømmelse og forhåbentlig glæde for et bredere publikum.

I de senere år har stilen skiftet lidt og jeg har kastet mig over det mere abstrakte eller nonfigurative - om man vil. Her er det jo udelukkende farvekompositionen der er vigtig og det overlades til beskueren og dennes fantasi at bedømme maleriet og vurdere om det "rammer noget" og giver en god oplevelse.

Himmel, hav, skyer og bjerge, samt naturligvis stadig Provence og Toscana giver fortsat inspiration til malerier. Også formaterne er vokset med årene - så de store billeder kan også give et nyt perspektiv for iagtageren.

Af udstillinger kan følgende nævnes:

 FSBI Kunstforening København 1997
 Codan Kunstforening 2000 & 2008
 Marsh Forsikringsmægler, Lyngby 2000 & 2007
 Foyerr'en Taastrup Idrætshaller 2006
 Galleri Bagatellen, Herstedøster 2006,2008,2010
 IT firmaet Oracle, Ballerup 2006
 FOA fagforening, København 2007
 Cath & Co, Herstedøster 2008
 Albertslund Kommunale Kunstforening 2009
 Ankestyrelsen 2009
 Lejerbo 2010
 AON 2010

Kunstnergaarden, Dianalund 2012

Coop Hovedkontor Albertslund 2013

Forsikringsselskabet If, Hvidovre 2013

 

 

 

 

  


 

MAJ TRYK MAJ TRYK